ניתוח לייזר לעין עצלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח לייזר לעין עצלה?
    אור
    22/04/2008

שלום שמי אור ואני בת 14. כשהייתי בת שנתיים אבחן אותי רופא עיניים שאמר כי אומנם יש לי עין עצלה אך זה יעבור לי עם השנים. וכמובן זה לא עבר. כשהייתי בת 8 נשלחתי מטעם בית הספר לרופא עיניים והוא גם כן אבחן שיש לי עין עצלה אך בגילי אין כל כך מה לעשות.
    ועל כן במשך שנתיים שמתי משקפיים ושמתי רטייה על העין הטובה, אך זה לא עזר והמספרים לא השתנו. בקשר לזה עליי לציין שבעין ימין אני לא רואה טוב, אני רואה מטושטש מאוד והמשקפיים לא ממש עזרו לי רק הגדילו לי את הטשטוש, יש סיבה לכך?
    כשהייתי בת 10 התייאשו הורי ואני והפסקתי לשים רטייה ומשקפיים. יש לציין שאני לא סובלת מפזילה. האם יש אפשרות שעכשיו או בעתיד אוכל לתקן את העין העצלה שלי ע"י ניתוח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח לייזר לעין עצלה?

הוספת תגובה

• לאור

ד``ר יורם שוחט
    22/04/2008

עין עצלה מוגדרת כעין שפוטנציאל הראייה שלה לקוי. כלומר, גם עם המשקפיים הטובים ביותר לא תגיע בה הראייה ל-6\6.
    אם עין עצלה רואה באמצעות משקפיים טוב יותר מאשר ללא משקפיים, הרי שניתוח לייזר יכול להביא את העין למצב שבו תוכל להגיע לראייה שהיתה דרך המשקפיים - ללא משקפיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו