שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    קים
    15/12/2014

שלום.בשנתיים אחרונות יש לי אודם בעיניים ובלחיים אובחנתי כסובלת מרוזציאה. בנוסף בשנה האחרונה הופיעו למעלה מ 10 כלזיונים בשתי העיניים בכל העפעפיים תחתונים ועליונים עברתי פעמיים הזרקות צלסטון וסטרואידים בשתי העיניים. האם יש קשר בין הופעת הכלזיונים לרוזציאה? איך מטפלים בבעיה ? אף רופא כולל המנתח לא נתנו לי פיתרון. במה להשתמש? איך להעלים את כל זה? אודה לך על קצת מידע בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    18/12/2014

יש קשר בין רוזצאה וכלזיון.
    הטיפול והמניעה של כלזיון מבוססים על קומפרסים חמים וניקוי העפעפיים בתכשירים יעודיים. רופא העיניים שלך ידריך אותך איך מתבצע הטיפול.
    תוכלי למצוא חומר רב בגוגל. חפשי "כלזיון".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ותודה

קים
    21/12/2014

שלום שוב ותודה על המענה ,אני משתמשת בקרם הזנה עשיר של AVENE , ובסבון-תרחיץ פנים של דאב. האם זה בסדר? האם כדאי להשתמש בשמנים אתרים של דקלאור?(תמציות סרום) ? והאם יש תרחיץ פנים על בסיס שמן או שמכיל כמות גבוהה של לחות בשביל שלא יגרום ליובש אשמח להמלצות על תכשירים. תודה(לניקוי העין, וללחות מסביב לעין)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו