בעיית קוצר ראייה מייאשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית קוצר ראייה מייאשת
    יאיר
    07/01/2015

שלום , שמי יאיר , לפני כ12 שנה התחלתי להרכיב משקפיים עם מידה מאד נמוכה, משנה לשנה הראייה התדרדרה והיום הגעתי למספר -6 (עין ימין) -6.75 (עין שמאל) .
    בתקופה האחרונה קניתי עדשות חדשות עם מידה חדשה , ומייד כעבור שבועיים גיליתי שעלתה לי שוב המידה , אני לא יודע בדיוק בכמה אבל אני לא רואה טוב גם עם העדשות החדשות .
    רציתי לשאול האם יש איזושהו פיתרון טבעי בשביל שיפור הראייה ? ואם כן אז מה הוא ?
    תודה רבה מראש !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית קוצר ראייה מייאשת

הוספת תגובה

• בעיית קוצר ראייה מייאשת - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    15/01/2015

לא ציינת את גילך. אצל צעירים הסובלים מקוצר ראיה, המספר עולה באופן טבעי ומתייצב בדרך כלל בגיל 20-25, אם כי יש מקרים שבהם המספר ממשיך להשתנות גם בגיל מבוגר יותר.
    אצל אנשים צעירים התמקדות ממושכת ורציפה לקרוב (מחשב, קריאה וכו') עלולה להגביר את העליה במספר במנגנון שנקרא "ספאזם".
    לא הגיוני שמספר משתנה תוך שבועיים.

פנה לרופא עיניים לבדיקה. בקש גם בדיקה הנקראת "ציקלופלגיה".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה !

יאיר
    20/01/2015

תודה רבה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו