שריטה מדף בלובן העין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שריטה מדף בלובן העין
    יעל
    19/01/2015

לפני שבוע-10 ימים הזזתי דף באופן שבטעות הקצה שלו שרט אותי בעין (בדומה לpaper cut). בדקות הראשונות כמובן כאב והתקשתי לפתוח את העין. עם הזמן הכאב נרגע וחלף. נשאר לי עדיין פס אדום באותו מקום- בלובן העין. אתמול המקום התחיל להציק לי שוב, לא כואב, אבל מרגישה את המקום (בדומה לתחושה של גוף זר בעין), ולפעמים מגרד. אין הפרעה בראייה. אני בת 33, מאובחנת בדלקת עפעפיים כרונית (Blepharitis) בשתי העיניים, וסובלת מיובש תמידי. האם זה יחלים מעצמו או שיש צורך לפנות לרופא עיניים? האם לפנות לרופא עיניים בדחיפות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שריטה מדף בלובן העין

הוספת תגובה

• שריטה מדף בלובן העין - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    19/01/2015

פגיעה בקרנית ע"י דף נייר או צפורן עלולה לגרום למצב שבו יופיע קילןף חוזר של הקרנית - recurrent corneal erosion. יובש בעיניים מגביר את הסיכון להתפתחות מצב כזה. סיכוך תכוף של העין באמצעות תחליפי דמעות מפחית את ההסתברות. פני לרופא עיניים לבדיקה והוראות טיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו