קטרקט מישני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קטרקט מישני
    ריקי
    25/04/2008

עברתי לפני כשנתיים ניתוח קאטרקט בשתי העיניים אחת העיניים זו עין עצלה אי לכך השימוש בה מועט ביותר אחרי הניתוח יש לי עכירות של העדשה שהיא מזערית אך התחושה בראייה לא נוחה אני יודעת שניתן לטפל באמצעות לייזר אך אני חוששת שהעין הטובה לא תיפגע ויגרם לי עיוורון איזה סיכון יש בטיפול מאין זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קטרקט מישני

הוספת תגובה

• לריקי

ד``ר יורם שוחט
    27/04/2008

לטפול לייזר בקטרקט משני בעין אחת אין כל השפעה על העין השנייה.

הסכונים לעין המטופלת נדירים וכוללים עלייה חולפת בלחץ התוך עיני או שנויים ברשתית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה נוספת

ריקי
    28/04/2008

ראשית אני מודה לך על תגובתך כתבת כי עלולים להיות שינויים ברשתית מה זה אומר ? האם זה עלול לפגוע בראייה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לריקי

ד``ר יורם שוחט
    28/04/2008

לעתים רחוקות מאד נוצרת בצקת במרכז הרשתית או מתפתח קרע ברשתית. קיים טיפול למצבים אלה. שנוי ברשתית עלול להשפיע על הראייה, אך כאמור מדובר בתופעה נדירה למדי. מעבר לכך, קטרקט משני גורם גם כן לירידה בראייה, והטפול בלייזר הוא היחיד למצב זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קטרקט משני

נועמי
    01/05/2008

לטיפול לייזר בקטרקט משני רצוי רופא מומחה בתחום? תודה מראש, נועמי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו