אוגמנטין והרפס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוגמנטין והרפס
    הילה
    10/02/2015

שלום,
    למעלה משבוע יש לי דלקת בעין כאשר הבוקר הייתי במיון עיניים ונאמר שיש לי דלקת לחמית, כאשר היום בבוקר גם הופיעה נפיחות בפינה הפנימית של העין עם רגישות למימוש.
    הרופאה נתנה לי אוגמנטין ובמהלך היום הנפיחות בפינה בעין הלכה וגדלה והופיעו עליה שלפוחיות שגורמות לי לחשוב שזה הרפס...
    רציתי לדעת עם האוגמנטין יעיל להרפס והאם להמשיך לקחת אותו או שהוא יכול רק להחמיר את המצב? האם אפשר למרוח במקביל זובירקס? (במרפאה לא עונים).
    אודה לתשובתכם המהירה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוגמנטין והרפס

הוספת תגובה

• אוגמנטין והרפס - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    10/02/2015

אוגמנטין לא יעיל נגד הרפס.
    כדי לאבחן אם מדובר בהרפס יש צורך בבדיקת רופא עיניים. אם את חושדת בהרפס פני למוקד או למיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוופעות לואי

אשר אוחנה
    05/03/2015

השתמשתי בטיפות עיניים דיאוטרב להורדת לחץ עיני במשך חודש ימים הראיה עקב כך ירדה וטושטשה בינתיים הפסקתי את הטיפות הלחץ תקין 13 האם זה מצב הפיך? ולאחר הפסקת הטיפות תתוקן הראיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוופעות לואי - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    05/03/2015

הטשטוש קרוב לודאי יחלוף. בכל מקרה דרושה בדיקת רופא העיניים לקביעת הסיבה לשינוי בראיה ולמעקב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו