חודש אחרי ניתוח עינים SUPER PRK

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חודש אחרי ניתוח עינים SUPER PRK
    חנה
    28/05/2007

שלום רב,
    אני כחודש ימים לאחר ניתוח כזה, ראייתי עדיין לא משתווה לראייתי עם משקפיים לפני הניתוח, האם זה נורמלי או שאולי הניתוח לא הצליח ב 100%?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    29/05/2007

ב PRK תהליך קבלת איכות הראייה המקסימלית יכול להמשך אפילו מספר חודשים. כך שאין מה להלחץ לשים הרבה טיפות ליובש (דמעות מלאכותיות ) וסבלנות נדרשת. השיטה לא פולשנית בריאה אך דורשת סבלנות עד תוצאות סופיות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טייפות עינים

חנה
    29/05/2007

כרגע אני משתמשת רק בתמיסה סטרילית לעינים (פעמים ביום) לא נאמר לי להשתמש בדמעות מלאכתיות כמה פעמים ביום צריך לסים? (את הניתוח בעניים אני עברתי ב רשת קר)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    30/05/2007

לשים טיפות ליובש כמה שיותר ללא הגבלה וסבלנות תקבלי תוצאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו