דלקות חוזרות בעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקות חוזרות בעיניים
    a
    18/03/2015

אני סובלת מגיל צעיר מיובש. בשנים האחרונות אני סובלת מדלקות כרוניות . הטיפול עוזר ואחרי חודש הדלקת חוזרת. מה הסיבות לכך והאם זה מסוכן ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקות חוזרות בעיניים

הוספת תגובה

• דלקות חוזרות בעיניים - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    18/03/2015

לא ציינת את סוג הדלקת ואת הטיפול. לא ניתן לענות ללא בדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקות חוזרות

a
    18/03/2015

אני מטופלת בטיפות שנקראות אופלוקס.הרופא לא בדיוק אמר לי איזה סוג דלקת, הוא הסביר שכנראה הדלקת נובעת מהיובש.
    למרות שאני משתמשת שנים בטיפות נגד יובש מצב הדלקות החמיר ורציתי לדעת אם יש סיבה לדאגה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקות חוזרות - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    19/03/2015

אם היובש גורם לדלקת הטיפול הוא מניעת היובש. צריך גם לבדוק אם יש שינויים בעפעפיים שעלולים להשפיע על היובש. קיימים סוגים רבים של תכשירים לטיפול ביובש, והחלפת סוג יכולה לעזור. יש חשיבות גם לתדירות הטיפול. בנוסף לכל אלה, שינוי בתנאים הסביבתיים עשוי לשפר. לכן מומלץ לפנות לבדיקה יסודית וליעוץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו