אלטרנטיבה למשקפי קריאה ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלטרנטיבה למשקפי קריאה ?
    happy552
    23/03/2015

שלום ,
    לפני 3 חודשים העלו לי את משקפי הקריאה משלושת רבע ל פלוס 2 . אני מאוד סובלת מהמשקפיים (אני בת 42 מעולם לא הייתי זקוקה למשקפיים רק בשנתיים האחרונות ) הרבה פעמים קשה לי להרכיב משקפיים לאורך זמן( עיניים כואבות ועוד) אבל אני לא יכולה להשתמש במחשב או בטלפון בלי המשקפיים . התייעצתי עם רופא עיניים ואופטמטריסט אין פתרון . אני גם שמה טיפות עיניים ליובש, אך אין לי יובש חריג. מה הפתרון ? שמעתי שיש רופאי עיניים שבאמצעות תרגול מביאים לירידה במספר ואפילו להורדת המשקפיים לגמרי , שמעתי על משקפיים שמתאימות למחשב , אבל לכל אלה לא מצאתי משהו אמין באינטרנט .
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלטרנטיבה למשקפי קריאה ?

הוספת תגובה

• אלטרנטיבה למשקפי קריאה ? - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    26/03/2015

עם השנים פוחתת בהדרגה יכולת העיניים להתמקד לקרוב ואז נזקקים למשקפי קריאה. מדובר בתהליך טבעי שקורה אצל כולם. אין תרגילים לטיפול במצב זה. אפשר לעשות ניתוח לייזר לכוון עין אחת לקריאה, אך זה יבוא על חשבון ראיית המרחק באותה עין. יש גם שיטה שבה משתילים מעין דיסקית קטנה בקרנית עין אחת כדי לכוון אותה לקריאה. יש לזכור שבכל ניתוח יש סיכון, והראיה לקרוב עלולה לבוא על חשבון הראיה לרחוק.
    מכיוון שהתהליך שאת עוברת חל אצל כולם, ואין מנוס מכך, נראה לי שאופטומטריסט מנוסה יוכל להתאים לך משקפיים שאיתם תוכלי לתפקד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו