הרחבת אישונים ויובש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרחבת אישונים ויובש
    מיה34
    23/03/2015

שלום, יש לי שתי שאלות:
    1. כל כמה זמן צריך לעשות בדיקת הרחבת אישונים אחרי ניתוח לייזר? עשיתי ניתוח לפני כ-12 שנים, ופעם אחרונה הרחבת אישונים לפני כ-3 שנים.
    2. העיניים שלי מאוד יבשות, הילוקומוד לא עוזר ולכן הרופאה רשמה לי ויסקו טירס שמשפר את המצב. האם יש בעיה להתשמש באופן קבוע בג'ל ויסקו טירס פעמיים ביום? האם זה ממכר/גורם לעיניים להפסיק להשתמש בדמעות באופן טבעי?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרחבת אישונים ויובש

הוספת תגובה

• הרחבת אישונים ויובש - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    26/03/2015

התדירות הנדרשת לבדיקת קרקעית העיניים בהרחבה נקבעת על פי מידת קוצר הראיה (אם עברת ניתוח לייזר - על פי קוצר הראיה שהיה לפני הניתוח),ועל פי ממצאים שנראו בקרקעית העיניים בבדיקות קודמות (כגון אזורים חלשים ברשתית). אין כל קשר בין תדירות הבדיקה לעובדה שעברת ניתוח לייזר. חשוב לזכור שגם אם עברת ניתוח להסרת משקפיים המבנה של גלגל העין נשאר זה של קוצר ראיה. רופא העיניים שלך יגיד לך מתי נדרשת בדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרחבת אישונים ויובש - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    26/03/2015

אין כל בעיה להשתמש בויסקוטירס, ואין סכנה של "התמכרות".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו