כפל בראייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כפל בראייה
    מיה
    19/04/2015

שלום דר,טופלתי לפני 4 חודשיים באיקוקלומין ומהרגע שלקחתי אותו התחיל להיות לי כפל בראייה (דו עיני) מאותו רגע הרופא פוריות הפסיק לי את הטיפול אך התופעה לא נעלמה,הייתי 3 פעמים אצל רופאי עיניים שונים שבדקו ואמרו לי שהכל בסדר(לחץ בעין שמאל 6-3 ובעין ימין 6-2)(כמו כן עשו לי בדיקה עם התמונה של הפרפר ולא ראיתי את הפרפר כפול),ובגלל שהתופעה היא בשתי העיינים ולא עין אחת אז אין מה לדאוג,הכל מופיעה לי בעיקר בערבים (חןץ מיזה בשנתיים וחצי האחרונות אני סובלת ממגרינות),שאלתי את הרופא עיניים האם יש צורך לדאוג ונאמר לי שלא,אך קראתי דברים מפחידים באינטרנט על גידולים ואני ממש מפחדת,מה עליי לעשות,ד"א אני בת 23 בריאה,מעשנת ולצערי סובלת מעודף משקל,אודה על תשובה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כפל בראייה

הוספת תגובה

• כפל בראייה - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    22/04/2015

אם נבדקת על ידי שלושה רופאי עיניים וכולם אמרו אותו דבר סביר להניח שאת יכולה להיות שקטה. במקביל מציע להתייעץ עם מומחה לפזילה (אורטופטיסט/ית) להערכת המצב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו