ירידה של חצי מספר העין אחת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה של חצי מספר העין אחת
    ניר
    01/06/2015

שלום רב,

בן 35

בחודש חודשיים האחרונים (אולי יותר אני לא יודע) הבחנתי שאני לא רואה זהה בשתי העיניים. עין ימין חלשה יותר (רואה קצת מטושטש למרחק)

הלכתי לרופא עיניים הוא עשה לי בדיקת עיניים ואמר לי שהופיע לי חצי מספר בעין ימין, הוא גם שם לי עדשות כמו של משקפיים וגם עדשה כמו מסננת כזו ואכן ראיתי טוב.
    לאחר מכן הוא גם עשה לי בדיקת לחץ שיצאה תקינה (לאמא שלי יש גלאוקומה) .

מאחר ואני מטבעי קצת (הרבה) היפוכנדר (וגם לפני 4 חודשים הפסקתי כדורים ב SSRI) רציתי לדעת האם יכול להיות שהרופא מפספס משהו מאחר ויש סימפטומים רבים שמופיעים בעין אחת או שזה דבר נפוץ ירידה בראיה בעין אחת בלבד.

אציין עוד פרט מהעבר שאולי חשוב, זה שלפני 10 שנים בדיוק עשיתי לייזר בעיניים על מספרים קטנים (אני חושב שזה היה חצי מספר בעין אחת ו 0.75 בעין שניה), ניתוח שיצא טוב מאוד, ראיתי מצוין כל השנים הללו.

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ירידה של חצי מספר העין אחת - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    02/06/2015

שינוי בעין אחת בהחלט אפשרי. מאחר ונבדקת על ידי רופא עיניים, אם לא נמצא כל ממצא אחר בבדיקה נראה שאתה יכול להיות שקט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו