מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידה של חצי מספר העין אחתניר01/06/2015
שלום רב,
בן 35
בחודש חודשיים האחרונים (אולי יותר אני לא יודע) הבחנתי שאני לא רואה זהה בשתי העיניים. עין ימין חלשה יותר (רואה קצת מטושטש למרחק)
הלכתי לרופא עיניים הוא עשה לי בדיקת עיניים ואמר לי שהופיע לי חצי מספר בעין ימין, הוא גם שם לי עדשות כמו של משקפיים וגם עדשה כמו מסננת כזו ואכן ראיתי טוב.
לאחר מכן הוא גם עשה לי בדיקת לחץ שיצאה תקינה (לאמא שלי יש גלאוקומה) .
מאחר ואני מטבעי קצת (הרבה) היפוכנדר (וגם לפני 4 חודשים הפסקתי כדורים ב SSRI) רציתי לדעת האם יכול להיות שהרופא מפספס משהו מאחר ויש סימפטומים רבים שמופיעים בעין אחת או שזה דבר נפוץ ירידה בראיה בעין אחת בלבד.
אציין עוד פרט מהעבר שאולי חשוב, זה שלפני 10 שנים בדיוק עשיתי לייזר בעיניים על מספרים קטנים (אני חושב שזה היה חצי מספר בעין אחת ו 0.75 בעין שניה), ניתוח שיצא טוב מאוד, ראיתי מצוין כל השנים הללו.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה של חצי מספר העין אחת - תגובה
ד``ר יורם שוחט02/06/2015שינוי בעין אחת בהחלט אפשרי. מאחר ונבדקת על ידי רופא עיניים, אם לא נמצא כל ממצא אחר בבדיקה נראה שאתה יכול להיות שקט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?