מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח בעין השניהשירה06/07/2015
לפני שנה עברתי ניתוח קטרט בעין שמאל והוחלפה לי עדשה לראיה לרחוק עכשיו אני צריכה לעבור ניתוח בעין ימין והחלטתי ללכת גם על עדשה לראיה לרחוק רציתי לדעת האם העדשה שישתילו לי עכשיו צריכה להיות אותו מספר כמו בעין הראשונה ?והאם זה אומר שאני יצטרך להרכיב משקפיים לקרוב בגלל שעכשיו אני רואה טוב גם את המחשב הבעיה היא שעכשיו אני מתקשה בקריאה של ספר או אותיות קטנות אבל במחשב אני רואה טוב האם אחרי הניתוח שני אני יראה יותר טוב או שעדיין אני יוכל לעבוד על המחשב ללא משקפיים וקריאה של אותיות קטנות כמו ספר וכדומה אני אצטרך משקפיים? בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח בעין השניה - תגובה
ד``ר יורם שוחט08/07/2015אם תושתל בשנייה עדשה דומה, הראיה בשתי העיניים תהיה דומה לזו שישנה היום בעין שמאל. אפשר לכוון את העין השניה ליותר קרוב, כך שעין אחת תראה טוב במרחק מחשב והשניה במרחק קריאה. במצב זה עם שתי העיניים פקוחות הראיה תהיה טובה גם למחשב וגם לקריאה.עליך לדון על האופציות, היתרונות והחסרונות עם המנתח שלך. ההחלטה הסופית היא שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?