שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    תודה
    26/07/2015

שלום. בשנה וחצי האחרונות עברתי 3 זריקות סטרואידים צלסטון בשתי העיניים בכל העפעפיים עליונים ותחתונים בשל כלזיונים חוזרים. ללא קשר לכלזיונים כל שבועיים בממוצע אני סובלת מכאבי עפעפיים בשל דלקת או שעורה ומשתמשת בסינטומיצין ומקסיטרול כאמור כל שבועיים לערך. הייתי אצל 3 רופאים מומחים שלא מצאו סיבה ולא עזרו מלבד לתת לי עוד מרשמים למשחות שציינתי וטיפות. מה לעשות ולמה יש לי דלקות כל שבועיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    27/07/2015

הטיפול המומלץ בשעורה, וגם טיפול מונע למניעת הישנות, הוא חימום מקומי באמצעות קומפרסים וניקוי העפעפיים באמצעות מגבונים יעודיים, כל יום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

תודה
    28/07/2015

תודה רבה, האם תוכל לתת השערה מדוע לא מצאו סיבה להופעת הדלקות? בנוסף האם תוכל להמליץ על סוג מגבונים, והאם שטיפת העיניים פעמיים ביום יכולה להוות תחליף? תודה שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו