עין חלשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עין חלשה
    שחר
    20/08/2015

שלום, לפני כמה חודשים במהלך בדיקות לטופס ירוק אצל אופטימטריסט התגלה כי יש לי עין אחת "חלשה" יותר. הוא טען שאין להזניח זאת וכדאי לי ללכת לבדיקה אצל רופא עניים. מכיוון שהעין השניה שלי טובה, אני רואה מצוין ואני לא מרגיש צורך במשקפיים. רופא העניים טען כי אם זה לא מפריע לי להיות בלי משקפיים אז אין צורך לשים מכייון שבגילי העין הפסיקה לגדול ולכן העין לא תדרדר בלי משקפיים. למרות זאת החלטתי ללכת לבדיקה אצל אופטימטריסטית רק כדי לראות מה המספר שלי בעין. בבדיקה התברר שבעין שמאל יש לי מס' של 1.5 ובימין אני רואה טוב.
    היא טענה שמומלץ מאוד שאני ישים עדשה בעין שמאל כדי שהראיה לא תדרדר וזאת בניגוד לרופא. הצגתי לה את טענת הרופא והיא טענה שברופאה יש גישות שונות ושאני צריך להחליט.
    אז בקיצור רופא עניים טוען שאם לא אשים משקפיים הראייה לא תדרדר והאופטימטריסטים טוענים שהראייה תדרדר.
    מה הייתם ממליצים לי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עין חלשה

הוספת תגובה

• תוצאות בידקה אצל רופא

שחר
    20/08/2015

עין ימין:
    Distance sc 6/6
    Distance ph 6/6
    עין שמאל:
    Distance sc 6/30
    Distance ph 6/7.5

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עין חלשה - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    21/08/2015

אי הרכבת משקפיים לא תגרום להדרדרות בראיה באותה עין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו