אובדת עצות -בבקשה תשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובדת עצות -בבקשה תשובה
    דנה.מ.
    04/09/2015

שלום ד"ר
    שאלה לי - לפני 10 ימים קיבלתי אצבע לעין בלי כוונה מלקוחה,הגעתי לרופאת עיניים מיד, נתגלתה שריטה בקרנית וחבשו לי את העין למשך 24 שעות, לאחר 24 שעות - התחלתי טיפול בהנחיית הרופאה- אנטיביוטיקה טוברקסX2 - טיפה אחת פעמיים ביום למשך 5 ימים + משחת סינטומיצין בלילה לפני השינה... הכל הלך בסדר זה קרה רביעי שעבר רק שבשבת לצערי קמתי עם נפיחות בעפעף ואודם מתחת לעין ובצידי העין בעור, היה גרד ועקצוצים שנרגעו ע"י מגבוני עיניים... ביום ראשון האחרון הגעתי לאותה רופאה בבוקר ראתה את הנפיחות והאדמומיות מסביב ואמרה לי אין מה לעשות , תמשיכי את התרופות את הטוברקס עד שני בלילה וסינטומיצין עד יום רביעי, שאלתי אותה כמה פעמים האם זו אלרגיה ואולי עדיף להפסיק, אגב בראשון הקרנית כבר החלימה ע"פ הבדיקה...
    מפה לשם הסיוט שלי נמשך ואני מושבתת עוד באותו היום רופאת משפחה החלה לתת לי כדורי טלפסט נגד אלרגיה כי אמרה שאין ברירה...אכן הנפיחות ירדה תוך יום
    אך לצערי החול בעיניים , והעקצוצים הרגו וגמרו עליי ,כתוצאה מכך עדיין מושבתת, יש לציין שמה שהרופאה הוסיפה היה נגד יובש - הילו קומוד- אך גם זה לא עזר, אני אובדת עצות, מה אני אמורה לעשות? האם זו עדיין אלרגיה? אני משתדלת לא לגעת ולא לגרד וכל הגוף שלי רועד מכך....כי אני יודעת שגרד יעשה זאת עוד יותר גרוע... למי לפנות? חוששת מעוד סופ"ש סיוטי שכזה... האם טיפות סטריאואידיות יעזרו לי ? מה זה יכול להיות חלילה מחלה בעיניים? אודה לך על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אובדת עצות -בבקשה תשובה

הוספת תגובה

• אובדת עצות -בבקשה תשובה - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    17/09/2015

התופעה של הרגשת חול מוכרת אחרי שריטה בקרנית והטיפול הוא אכן באמצעות דמעות מלאכותיות. אפשר לקחת הילוקומוד בתכיפות גבוהה.
    ללא קשר, יתכן שהיתה לך תגובה אלרגית לאחת התרופות.
    מעבר לכך לא ניתן לענות ללא בדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו