אישונים לא זהים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אישונים לא זהים
    ברכה
    03/10/2015

שלום,
    אתמול הלכתי לרופא עיניים לאחר שהרגשתי כאבים בעין שמאל. על מנת לבדוק את העיניים, שם לי הרופא טיפות להגדלת אישונים. הוא אכן זיהה דלקת בעין שמאל ונתן לי טיפות MAXIDEX- אותן אני שמה 6 פעמים ביום. אלא שכעבור כמה שעות- בעין ימין (העין הבריאה) האישון חזר לגודלו הרגיל ואילו בעין שמאל (העין עם הדלקת) האישון עדיין לא חזר לגודלו הרגיל ונשאר גדול - עברו מאז כמעט 42 שעות. אני מאוד חוששת.

יש לציין כי בנוסף נתן לי הרופא טיפות להגדלת האישון - הוא טען שזה מה שיפחית את הכאב בעת מתן טיפות ה MAXIDEX- את הטיפות האלו- להגדלת האישון לא שמתי מכיוון שהאישון עדיין גדול. מה שמגביר אצלי את החשש שהרופא לא ציפה שהאישון ישאר כה גדול.

אשמח מאוד לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אישונים לא זהים

הוספת תגובה

• אישונים לא זהים - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    06/10/2015

יתכן שהרופא הרחיב את האישון בעין שמאל עם טיפות שמשך פעולתן ארוך יותר. בדלקות מסוימות הרחבת האישון היא חלק מהטיפול. מעבר לכך לא ניתן לענות ללא בדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו