מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה בשדה הראיהטלי06/05/2008
שלוםרב,אני בחורה בת 38 ,בעלת עין עצלה ועין אחת תקינה.לפני שנה בערך הרגשתי שיש לי מעין טשטוש ראיה מוזר ,ברקע מופיעות כל הזמן נקודות קטנטנות מאוד ,צפופות בשחור אפור ולבן,הן מרצדות כל הזמן וגורמות לי לאי נוחות גדולה בראיה.בעין העצלה הצפיפות בין הנקודות גדולה יותר ועכשיו יש גם הפרעה בעין התקינה זה גורם לי גם לכאבי ראש.אם אני בוהה בעין אחת כשהשניה סגורה,בוהה מבלי למצמץ הכל משחיר ואז שוב חוזר למצב הנקודות המרצדות ושוב.ההפרעה בראיה היא ברקע עצמו ,עברתי מספר בדיקות כמו בדיקה כללית של הרשתית,שדה ראיה,מיפוי קרנית,ERG VEP ואפילו סריקת ראש ועיניים ולא נמצא דבר.שלחה אותי לבדיקות ניורו אופטלמולוגית ואינני יודעת אם היא תוכל לעזור לי. אולי תוכל בבקשה להמליץ לי על עוד כיוון של בדיקות ועל עוד התמחות של רופא עיניים אליו אני צריכה לגשת עם הבעיה שכ"כ משבשת את הראיה הכללית שלי.
המון תודה לך,אני כבר מתחילה להתייאש ולהלחץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטלי
ד``ר יורם שוחט07/05/2008לפי התאור שלך, רופא העיניים שלך הפנה אותך לבדיקות הנכונות. גשי לבדיקה הנוירו-אופטלמולוגית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?