החלמה לאחר ניתוח קרנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלמה לאחר ניתוח קרנית
    נטע
    30/10/2015

שלום, הינני בחורה צעירה, לפני כ-7 שבועות עברתי תאונה עם חפץ חד בה נקרעה לי חלק משכבת הקרנית והלובן. עברתי ניתוח בו הכל נתפר, ונראה כי העין שלי החלימה בצורה טובה, כבר הוצאו לי התפרים והראייה סבירה.

הינני בחורה צעירה שמאוד רוצה לטייל בעולם ולעשות את ה"טיול הגדול". השאלה שלי, היא האם כרוך בכך סיכון גדול לאור הפציעה שעברתי, במידה ואטוס 4 חודשים לאחר הפציעה? האם יש סיבה מוצקה וממשית למניעה מטיול שכזה?

מהרופא הבנתי שהעין כבר סגורה לחלוטין ולכן כבר אין לי סכנה של כניסת חיידק פנימה כמו בעבר, אך השאלה אם כ4 חודשים אחר הניתוח האם העין חשופה לסכנות רבות יותר מאשר עין רגילה, והאם יש סיבה ממשית למנוע ממני לטייל. כמובן שאני לוקחת בחשבון שאאלץ להיזהר יותר משמש, לשים טיפות של דמעות וכו'. השאלה אם ישנם סיכויים גדולים לסיבוכים.

אודה מאוד מאוד על תשובתכם, מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלמה לאחר ניתוח קרנית

הוספת תגובה

• החלמה לאחר ניתוח קרנית - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    01/11/2015

הרופא שלך, המכיר היטב את מצב עינך, הוא המתאים לענות על השאלה. אם הוא אמר שאת יכולה לנסוע נראה שאת יכולה לסמוך על דבריו. סביר להניח שתחושי רגישות מוגברת בעין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו