מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלמה לאחר ניתוח קרניתנטע30/10/2015
שלום, הינני בחורה צעירה, לפני כ-7 שבועות עברתי תאונה עם חפץ חד בה נקרעה לי חלק משכבת הקרנית והלובן. עברתי ניתוח בו הכל נתפר, ונראה כי העין שלי החלימה בצורה טובה, כבר הוצאו לי התפרים והראייה סבירה.
הינני בחורה צעירה שמאוד רוצה לטייל בעולם ולעשות את ה"טיול הגדול". השאלה שלי, היא האם כרוך בכך סיכון גדול לאור הפציעה שעברתי, במידה ואטוס 4 חודשים לאחר הפציעה? האם יש סיבה מוצקה וממשית למניעה מטיול שכזה?
מהרופא הבנתי שהעין כבר סגורה לחלוטין ולכן כבר אין לי סכנה של כניסת חיידק פנימה כמו בעבר, אך השאלה אם כ4 חודשים אחר הניתוח האם העין חשופה לסכנות רבות יותר מאשר עין רגילה, והאם יש סיבה ממשית למנוע ממני לטייל. כמובן שאני לוקחת בחשבון שאאלץ להיזהר יותר משמש, לשים טיפות של דמעות וכו'. השאלה אם ישנם סיכויים גדולים לסיבוכים.
אודה מאוד מאוד על תשובתכם, מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלמה לאחר ניתוח קרנית - תגובה
ד``ר יורם שוחט01/11/2015הרופא שלך, המכיר היטב את מצב עינך, הוא המתאים לענות על השאלה. אם הוא אמר שאת יכולה לנסוע נראה שאת יכולה לסמוך על דבריו. סביר להניח שתחושי רגישות מוגברת בעין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)






