אישון מורחב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אישון מורחב
    דלית
    22/12/2015

בבדיקת אופטמטריסט התגלה שיש לי אישון מורחב משמעותית בעין שמאל, הוא הפנה אותי לרופא עיניים אליו יש לי תור בעוד חודש, בנתיים רציתי לדעת האם יש קשר ל"ערבה" טיפול שאני מקבלת בשבועות האחרונים לדלקת מפרקים פסוריאטית או שיתכן קשר לדלקת עצמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אישון מורחב

הוספת תגובה

• אישון מורחב - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    26/12/2015

אישון מורחב בעין אחת דורש בדיקה דחופה על ידי רופא עיניים. פני לבדיקה, אל תמתיני לתור שנקבע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אישון מורחב

דלית
    28/12/2015

כהמלצתך נבדקתי ע"י רופא עיניים שאמר שהאישון המורחב אצלי הוא כנראה חלק מחוסר סימטריה טבעי....מה הסיכוי שדבר כזה מתגלה בגיל 45 אחרי לא מעט בדיקות עיניים במהלך השנים והאם אין צורך לבדוק לעומק את הסיבה?
    ושאלה נוספת כמה זה טבעי בגילי תחושה של חוסר סבילות לאור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אישון מורחב - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    03/01/2016

התבוננות בצלומים ישנים (עם זכוכית מגדלת) יכולה לקבוע אם האסימטריה היתה גם בעבר.
    הרופאים שעוסקים בתחום זה נקראים נוירו-אופטלמולוגים, והם יוכלו לקבוע מה הסיבה לאסימטריה בגודל האישונים. מציע לפנות להתייעצות.
    לגבי אי הסבילות לאור - יתכנו סיבות שונות ולא ניתן לענות ללא בדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

דלית
    03/01/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו