בעיות דפלופיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות דפלופיה
    צור
    10/01/2016

אני בן 55 לפני כ- 3 שנים התחלתי לסבול מבעיות ראיה שאובחנו כדפלופיה
    עשיתי CT עשיתי MRI עשיתי בדיקות דם, אין לי לחץ דם גבוהה, לא סכרת, לא שבץ מוחי, לא מאסטניה גרביס בקיצור אני בריא לחלוטין
    נאמר לי כי כנראה סבלתי מכך מגיל צעיר (בתמונות ישנות ניתן להבחין כי אני לפעמים עם ראש נוטה הצידה) המוח כנראה פיצה על כך ומשום מה ביום אחד הפסיק לבצע זאת.
    כל הבדיקות הראו כי העין הבעייתית הינה עין ימין אך העין המפריעה לי היא דווקא עין שמאל - כאשר אני רוצה לראות טוב וברור אני עוצם את עין שמאל ומסתכל בעין ימין.
    ניסו לעשות לי משקפיים עם פריזמה לתיקון אבל זה לא ממש עוזר, בעיקר המצב מפריע בלילה, או כאשר יש שמש ואור מסנוור ( הכי טוב אני רואה בבוקר או לאחר שינה קצרה כאשר העין לא עיפה).
    קשה מאוד לראות בתלת מימד והדבר ממש מסוכן כאשר נוסעים באופניים בשטח גם בגלל המהירות וגם בגלל חוסר יכולת להבחין באבנים.
    בקיצור מה עושים המצב לא משתפר ונראה לי שזה מחמיר
    מה גם שאני לא בטוח שהאבחנה נכונה כי אמרו לי שעין ימין היא הבעיתית אבל בה אני רואה טוב ואני בדרך קבע עוצם את עין שמאל ומסכל בעין ימין.
    מה עושים למי לפנות ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות דפלופיה

הוספת תגובה

• בעיות דפלופיה - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    13/01/2016

פנה לבדיקה על ידי אורטופטיסט/ית. אורטופטיסטים הם אלה העוסקים בפזילה ובכל הקשור לתנועות העיניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו