מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הופעת מסך מטשטש בעיין אחתנועם12/01/2016
שלום
באופן פתאומי הופיע לי מסך בעיין אחת המערפל את הראייה כאילו אני מתבונן דרך זכוכית
מכוסה באדים. בדיקת OCT כפולה לא העלתה דבר, גם בדיקת שדה ראייה תקינה.
לרופא אין מושג מה יש לי. נשארתי עם הפרעה קשה שמפריעה במיוחד בנהיגה בלילה שהאורות הבאים מולי נראים בברור וממוקדים בעיין אחת בעוד שבשנייה האור מרוח מפוזר ולא ממוקד. המוח מקבל שתי תמונות שונות ואני חווה בלבול. יש לך עצה בשבילי ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הופעת מסך מטשטש בעיין אחת - תגובה
ד``ר יורם שוחט13/01/2016קיימות אפשרויות שונות. לא ניתן לענות ללא בדיקה. יתכן שמדובר בשינויים במדיה (קרנית, עדשה, זגוגית). פנה לבדיקה לקבלת חוות דעת נוספת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת משקפיים בלייזר
שרית15/01/2016ביום שלישי 28/12 עשיתי ניתוח להסרת משקפיים בלייזר. הניתוח נעשה כשעין שמאל אמורה לראות לרחוק ועין ימין לקרוב. ישר לאחר הניתוח הרגשתי שמשהו לא תקין בעין שמאל ונכנסתי בחזרה לרופא שאמר שמכיוון שבעין הראשונה (עין ימין) הרגשתי את התהליך. אז בעין שמאל הוא שם יותר טיפות הרדמה. מה שגרם לפצע/צריבה בעין. לקח כמה ימים לייצב את הפילם בתוך העין כי לדבריו שכבת האפיתל התקלפה לגמרה וצריכה להבנות מחדש. בהתחלה חשב שייקח שבוע בערך להתפתח, אבל מסתבר שזה לוקח יותר. לבינתיים שם לי עדשה בעין ימין בכדי שאוכל לראות לרחוק שאוכל לנהוג ולראות טלוויזיה. וכתוצאה אני לא יכולה לקרוא בעין הזו כי עכשיו יש עדשה. בעין שמאל אני רואה מטושטש. ובעצם לא יכולה לתפקד עם העין הזו. נמצאת כל יומיים אצל הרופא למעקב החלמה של העין. לפני כמה ימים אמר לי שבערך 70% אחוז מהאפיתל נוצר מחדש, אבל זה עוד ייקח זמן. תהליך ההחלמה הוא איטי, אבל לדבריו בסוף זה יסתדר. בינתיים מכיון שזה מתארך ביקשתי מרשם לעין ימין למשקפיים כי העדשה בעין מאוד מפריעה לי וקשה לי לקרוא איתה ולנהוג איתה. אז הפתרון לטווח הקצר הוא משקפיים עם עדשה אחת. השאלה עם הזמן הזה הוא סביר, והאם כדאי לי ללכת להיבדק אצל מי שהוא נוסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת משקפיים בלייזר - תגובה
ד``ר יורם שוחט17/01/2016במקרים של קילוף האפיטל ההחלמה איטית יותר. בדיקה כל יומיים מראה שאת בהשגחה טובה. מעבר לכך לא ניתן לענות ללא בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)




