הופעת מסך מטשטש בעיין אחת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הופעת מסך מטשטש בעיין אחת
    נועם
    12/01/2016

שלום

באופן פתאומי הופיע לי מסך בעיין אחת המערפל את הראייה כאילו אני מתבונן דרך זכוכית
    מכוסה באדים. בדיקת OCT כפולה לא העלתה דבר, גם בדיקת שדה ראייה תקינה.
    לרופא אין מושג מה יש לי. נשארתי עם הפרעה קשה שמפריעה במיוחד בנהיגה בלילה שהאורות הבאים מולי נראים בברור וממוקדים בעיין אחת בעוד שבשנייה האור מרוח מפוזר ולא ממוקד. המוח מקבל שתי תמונות שונות ואני חווה בלבול. יש לך עצה בשבילי ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הופעת מסך מטשטש בעיין אחת

הוספת תגובה

• הופעת מסך מטשטש בעיין אחת - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    13/01/2016

קיימות אפשרויות שונות. לא ניתן לענות ללא בדיקה. יתכן שמדובר בשינויים במדיה (קרנית, עדשה, זגוגית). פנה לבדיקה לקבלת חוות דעת נוספת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת משקפיים בלייזר

שרית
    15/01/2016

ביום שלישי 28/12 עשיתי ניתוח להסרת משקפיים בלייזר. הניתוח נעשה כשעין שמאל אמורה לראות לרחוק ועין ימין לקרוב. ישר לאחר הניתוח הרגשתי שמשהו לא תקין בעין שמאל ונכנסתי בחזרה לרופא שאמר שמכיוון שבעין הראשונה (עין ימין) הרגשתי את התהליך. אז בעין שמאל הוא שם יותר טיפות הרדמה. מה שגרם לפצע/צריבה בעין. לקח כמה ימים לייצב את הפילם בתוך העין כי לדבריו שכבת האפיתל התקלפה לגמרה וצריכה להבנות מחדש. בהתחלה חשב שייקח שבוע בערך להתפתח, אבל מסתבר שזה לוקח יותר. לבינתיים שם לי עדשה בעין ימין בכדי שאוכל לראות לרחוק שאוכל לנהוג ולראות טלוויזיה. וכתוצאה אני לא יכולה לקרוא בעין הזו כי עכשיו יש עדשה. בעין שמאל אני רואה מטושטש. ובעצם לא יכולה לתפקד עם העין הזו. נמצאת כל יומיים אצל הרופא למעקב החלמה של העין. לפני כמה ימים אמר לי שבערך 70% אחוז מהאפיתל נוצר מחדש, אבל זה עוד ייקח זמן. תהליך ההחלמה הוא איטי, אבל לדבריו בסוף זה יסתדר. בינתיים מכיון שזה מתארך ביקשתי מרשם לעין ימין למשקפיים כי העדשה בעין מאוד מפריעה לי וקשה לי לקרוא איתה ולנהוג איתה. אז הפתרון לטווח הקצר הוא משקפיים עם עדשה אחת. השאלה עם הזמן הזה הוא סביר, והאם כדאי לי ללכת להיבדק אצל מי שהוא נוסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת משקפיים בלייזר - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    17/01/2016

במקרים של קילוף האפיטל ההחלמה איטית יותר. בדיקה כל יומיים מראה שאת בהשגחה טובה. מעבר לכך לא ניתן לענות ללא בדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו