דלקת עיניים, כפל ראיה ועוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת עיניים, כפל ראיה ועוד
    גפן
    21/01/2016

שלום,
    אני בת 24 בד"כ בריאה. יש לי דלקת עיניים כבר למעלה משנה וחצי. הדלקת באה והולכת ונדיר שיש לי יום בו העיניים לבנות לגמרי ללא כל אודם. לאחרונה לקחתי טיפות עיניים של ד"ר פישר בשם לקרומיצין במשך כמעט שבועיים ואין שיפור. בנוסף, אני סובלת מכפל ראייה הוריזנטלי, טשטוש ראייה ונפיחות של עפעף עליון בשתי העיניים למעלה משנה. לאחר כל אבחונים של נוירולוג, נוירואופטלמלוג, CT, MRI נאמר שכפל הראייה אינו נובע ממחלה ושאין מה לעשות. כמו"כ יש לי תת פעילות גבולית של בלוטת התריס ואני לוקחת כדור אלטרוקסין לאיזון. גם הגורם לתת פעילות לא ברור עדיין ( לאחרונה נשלל קשר לרמת קורטיזול גבוהה).
    אני מציינת את כל המחלות הנ"ל כי אני חושבת שייתכן שיש קשר ביניהם.

שאלותיי:
    איך נפטרים מדלקת עיניים?
    האם באמת אין מה לעשות לגבי כפל הראייה?
    האם ייתכן כפל ראיה כתוצאה מדלקת עיניים?
    האם יש בדיקות נוספות שניתן לעשות לאיתור מקור הבעיה?

אני יותר מאשמח לתשובות מפורטות בעניין,
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דלקת עיניים, כפל ראיה ועוד - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    24/01/2016

לגבי הדלקת - לא ניתן לענות במסגרת פורום ללא בדיקה, מה גם שרופאים שבדקו אותך לא הגיעו לפתרון. מציע לפנות לרופא עיניים לחוות דעת נוספת.
    לגבי הפזילה - פני למומחה לפזילה (אורטופטיסט/ית) במטרה להגדיר את הבעיה במדויק ולהמליץ על טיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו