סוג של פזילה ואישון בורח או מרצד לפעמים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוג של פזילה ואישון בורח או מרצד לפעמים
    יעל
    22/01/2016

שלום,
    בחודשים האחרונים אני שמה לב לכך שהעיינים שלי שונות
    ואחרי שהייתי בכמה אירועים ששמעתי את זה מאנשים שלא ראו אותי הרבה זמן "את פוזלת?" "מה קרה לך בעיינים?" מהאמיצים ששאלו... אני מבינה שזה לא בראש שלי כנראה ולא רק מעייפות ודיכאון והחולשה שאני חווה..

הלכתי לרופאת עיניים יום אחרי שראיתי פזילה פתאומית באחת העיינים שאישון ימין נכנס יותר פנימה
    הרופאה בדקה את העיניים ואמרה שמבחינתה העיינים תקינות חוץ מאולי בלט בעין ימין

בנוסף אני מציינת שבחודשים האחרונים אובחנתי בפיברומיאלגיה (דאבת השרירים) ואני בכלל לא שלמה עם האבחנה מכוון שיש לי נוגדנים בדם : ana, anti dna, anti tpo, thyrog .
    הייתי אצל ראומטולוג מומחה בשר"פ ששלל מחלות אוטואימוניות מסוג זאבת(לופוס), דלקת מפרקים... וקבע פיברומיאלגיה
    בהקשר להשימוטו ולבלוטת התריס - התוצאות של tsh, t3 וt4 תקינות .

אני אובדת עצות ולא יודעת מה לעשות...
    אשמח להכוונה

בנוסף, מציינת עוד דבר בעניין העיינים - אני מרכיבה עדשות, והיה קורה לי בילדות ובתקופה האחרונה שוב - שברגע שאני מקרהת את האצבע לאישון בטווח מסויים.. האישון בורח לצד החיצוני, ממש שט לשם בלתי רצוני ועד שאני לא ממצמצת הוא לא חוזר...

ממתינה להתייחסותכם
    אתם האחרונים שאני מנסה לברר איתם..אנא
    תודה
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סוג של פזילה ואישון בורח או מרצד לפעמים - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    24/01/2016

פני למומחה לפזילה (אורטופטיסט/ית) לאבחון.
    לגבי בלט העין הימנית בקשי הפנייה להדמייה של ארובות העיניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

יעל
    24/01/2016

האם נראה שזה משוייך לעניין אוטואימוני?
    ומה לגבי העניין השני שציינתי שקורה לי כשאני מקרבת את העדשה לעיין והאישון "שט" החוצה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    26/01/2016

יתכן קשר להשימוטו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו