מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סוג של פזילה ואישון בורח או מרצד לפעמיםיעל22/01/2016
שלום,
בחודשים האחרונים אני שמה לב לכך שהעיינים שלי שונות
ואחרי שהייתי בכמה אירועים ששמעתי את זה מאנשים שלא ראו אותי הרבה זמן "את פוזלת?" "מה קרה לך בעיינים?" מהאמיצים ששאלו... אני מבינה שזה לא בראש שלי כנראה ולא רק מעייפות ודיכאון והחולשה שאני חווה..
הלכתי לרופאת עיניים יום אחרי שראיתי פזילה פתאומית באחת העיינים שאישון ימין נכנס יותר פנימה
הרופאה בדקה את העיניים ואמרה שמבחינתה העיינים תקינות חוץ מאולי בלט בעין ימין
בנוסף אני מציינת שבחודשים האחרונים אובחנתי בפיברומיאלגיה (דאבת השרירים) ואני בכלל לא שלמה עם האבחנה מכוון שיש לי נוגדנים בדם : ana, anti dna, anti tpo, thyrog .
הייתי אצל ראומטולוג מומחה בשר"פ ששלל מחלות אוטואימוניות מסוג זאבת(לופוס), דלקת מפרקים... וקבע פיברומיאלגיה
בהקשר להשימוטו ולבלוטת התריס - התוצאות של tsh, t3 וt4 תקינות .
אני אובדת עצות ולא יודעת מה לעשות...
אשמח להכוונה
בנוסף, מציינת עוד דבר בעניין העיינים - אני מרכיבה עדשות, והיה קורה לי בילדות ובתקופה האחרונה שוב - שברגע שאני מקרהת את האצבע לאישון בטווח מסויים.. האישון בורח לצד החיצוני, ממש שט לשם בלתי רצוני ועד שאני לא ממצמצת הוא לא חוזר...
ממתינה להתייחסותכם
אתם האחרונים שאני מנסה לברר איתם..אנא
תודה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוג של פזילה ואישון בורח או מרצד לפעמים - תגובה
ד``ר יורם שוחט24/01/2016פני למומחה לפזילה (אורטופטיסט/ית) לאבחון.
לגבי בלט העין הימנית בקשי הפנייה להדמייה של ארובות העיניים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
יעל24/01/2016האם נראה שזה משוייך לעניין אוטואימוני?
ומה לגבי העניין השני שציינתי שקורה לי כשאני מקרבת את העדשה לעיין והאישון "שט" החוצה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר יורם שוחט26/01/2016יתכן קשר להשימוטו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?