הופעת כתם בעין שמאל המפריע לראייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הופעת כתם בעין שמאל המפריע לראייה
    סיגל
    08/03/2016

שלום רב,
    בשלושה חודשים האחרונים הופיעו לי בראייה כתמים דמוי טיפות בבדיקה עם הרחבת אישונים לא נמצא כלום מעבר לפינגויקולא.. הכל היה בסדר והצלחתי להתרגל לטיפות האלה בראייה. עד הבוקר, קמתי (קצת בבהלה לבת שלי אם צריך לציין)ובבת אחת הופיע כתם כזה בצורת כתר זוהר שחסם לי חצי מטווח הראייה בצד שמאל. בבדיקה עם הרחבת אישונים הכל תקין שוב אך טען שכדאי להיות במעקב אחרי לחץ דם , סוכר ושומנים בדם. י לציין שאני בריאה ובת 30 בלבד. ולאחר מכן הוסיף שאולי היה לי מין איזשהו תסחיף שעבר. אך לא הסביר מעבר. מה זה אומר!? מה לדעתך צריך לעשות בהמשך? וממה דבר כזה יכול להיגרם מלכתחילה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בהמשך .. יש לציין

סיגל
    08/03/2016

יש לציין שלחץ הדם שלי תקין כמו כן תפקודי קרישה וסוכר ושומנים בדם. מה עוד עליי לבצע כדי לדעת שהכל תקין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הופעת כתם בעין שמאל המפריע לראייה - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    11/03/2016

ראיית כתם זוהר המסתיר חלק משדה הראיה יכול להיות ביטוי של סוג מסוים של מיגרנה, או תופעה על רקע נוירולוגי. מציע להתייעץ עם נוירו-אופטלמולוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו