מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שנים של דמעות וטיפול בדיפרוספאןאירית18/03/2016
שלום,
אני בת 39 וסובלת כבר כ-5 שנים מעיניים דומעות וצורבות.
התופעה גורמת לי הרבה סבל, מפריעה לתיפקוד היומיומי, פוגעת באנרגיות שלי.
העיניים לחות כל הזמן, כל היום וחסרות סובלנות לכל משב רוח ורגישות אף לזרימה של אויר בזמן הליכה. יש לי תחושה של לחץ מאחורי העין, הראיה מידי פעם מטושטשת.
הייתי במשך השנים אצל אין ספור רופאי עיניים וטופלתי בסוגים שונים של טיפות שלא עוזרות.
הופניתי לאלרגולוג ונמצאתי אלרגית לקרדית האבק-כמו רבים אחרים.
כדורים נגד אלרגיה - לא עוזרים! (טלפאסט ואריוס)
הדבר היחיד שעוזר לי הוא זריקת דיפרוספאן שעוזרת למס' חודשים בלבד.
אחרי שנים של טיפול בזריקה-כפעמיים בשנה, רופאת המשפחה לא מוכנה לרשום לי אותה יותר עקב הסיכונים שלה לטווח הארוך.
זו התרופה היחידה שמחזירה לי איכות חיים לכמה חודשים וחוזר חלילה.
מה ניתן לעשות?
האם הדיפרוספאן הוא באמת כזה מסוכן כך שעדיף לוותר עליו ולסבול (מאוד) ביומיום?
לאן אני יכולה לפנות כדי לקחת את הנושא צעד קדימה, לבדוק לעומק ולמצוא אבחנה ופתרון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שנים של דמעות וטיפול בדיפרוספאן - תגובה
ד``ר יורם שוחט20/03/2016אחרי שנבדקת אצל כל כך הרבה רופאים, ולאור העובדה שמדובר בבעיה שנמשכת שנים, לא סביר שתמצאי פתרון באמצעות הפורום, ללא בדיקה.
ממליץ לפנות ליעוץ נוסף, עם העדפה למומחה לאוקולו-פלסטיקה או למומחה למחלות של פני שטח העין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אירית
יצחק20/03/2016סובל מבעייה מאוד דומה.
אצלי אובחנה חסימה בדרכי הדמעות בעין ימין.
נבדקת כבר בכיוון הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?