מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלות בנוגע לטיפות שמשומשות בבדיקות עיניים ועודאחת31/03/2016
הייתי אצל רופא עיניים. הוא שם טיפות לבדיקת הלחץ בתוך העין לאחר מכן שם טיפות להרחבת האיישונים והמתנתי חצי שעה בחוץ לאחר בדיקת הרחבת האיישונים אמר שישוב על בדיקת הלחץ בתוך העין ושוב שם טיפות לצורך זה.
1. האם עירבוב סוגי טיפות שונים באותה בדיקה עלול לגרום לנזק לעיניים?
2. כבר חלפו 5 שעות מעת הבדיקה ואני עדיין מרגישה קצת טשטוש בעיניים, אי נוחות, יובש בגרון וירקתי כמה פעמים נוזל ירקרק עם ליחה.
3. בבדיקת הלחץ בתוך העין קירב לעין מכשיר קטן עם עדשה עם אור כחול זה נגע לי ברסים מפנים העין ובפנים העפעף ואולי בעין עצמה.. נלחצתי ושאלתי הרופא אם המכשיר עבר חיטוי הוא אמר כי מקבל כל יום 45 מטופל וכמובן שהמכשיר לא עובר חיטוי בין מטופל למטופל. אני ממש בלחץ מה הסיכוי שאני אדבק במחלות בדרך זו ואיזה מחלות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות בנוגע לטיפות שמשומשות בבדיקות עיניים ועוד - תגובה
ד``ר יורם שוחט05/04/2016לכל סוג טיפות יש תפקיד בבדיקה, ולא ייגרם נזק מכך שמשתמשים בסוגים שונים של טיפות.
חלק מהטיפות יכול לעבור לחלל האף וללוע דרך צינורית הדמעות, ויתכן שזו הסיבה לתחושת האי-נוחות בגרון.
השפעת הטיפות על האישון יכולה להמשך שעות.
המכשיר עם האור הכחול נועד למדידת הלחץ התוך עיני, ויש לנקותו בין מטופל אחד לשני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?