מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שעורה או כלזיון חוזרת בעין ימיןאלון12/04/2016
שלום!
מזה 5-6 שנים שאני סובל בממוצע אחת לכל חצי-שנה משעורה/כלזיון חוזר על העפעף העליון של עין ימין. לרוב מתנפח קצת, אולי יוצאת בלוטה קטנה, ואחרי שבוע-שבועיים של קומפרסים עובר. (לעיתים עם קצת סינטומיצין)
בחודש האחרון יצאה כבר כמה פעמים בלוטה גדולה וצהובה מעט גדולה מהרגיל. פעמיים רופא ניקז לי את הפרשות הבלוטה עם סיכה (בהפרש של 4 ימים בין הניקוז הראשון לשני), פעם אחת נפתחה לבד (בערך 5 ימים אחרי הרופא).
אחרי כל אחת מהפעמים הקפדתי למרוח סינטומיצין לפני השינה (בפועל אני מורח סינטומיצין פעם אחת ביום לפני השינה כבר כמעט שבועיים).
הבלוטה כאמור ממשיכה לצאת ולגדול לאחר הניקוזים. אין בכלל כאבים, רק אסתטית זה מאד מציק ומתסכל.
משיקולים לוגיסטיים הייתי היום אצל רופא אחר שאמר לי למרוח אנטיביוטיקה במשך חודש 4 פעמים ביום, ללא צורך בקומפרסים לדעתו. הוא לא היה נחמד במיוחד ולא טרח להסביר לי כל כך את ממצאיו.
הרופא הקודם שטיפל בי לפני והנחמד יותר מביניהם המליץ לי טלפונית להמשיך לנסות עם הקומפרסים, ללא כמות גדולה של סינטומיצין, בתקווה שמתישהו יהיה הניקוז האחרון - על אף שאיני מצליח להבין מדוע שמתישהו תהיה "הפעם האחרונה" אם כבר 3 פעמים הבלוטה גדלה מחדש.
אשמח להתייחסות
תודה מראש
אלון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעורה או כלזיון חוזרת בעין ימין - תגובה
ד``ר יורם שוחט13/04/2016אם מדובר באותו אזור שמתנפח בכל פעם מחדש יש מקום לשקול ניתוח. פנה להתייעצות למומחה בתחום זה (אוקולו-פלסטיקאי).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?