עזרה בבקשר לאחר ניתוח לייזר בעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשר לאחר ניתוח לייזר בעיניים
    ליאן
    16/04/2016

שלום ד״ר
    לפני 3 ימים עברתי לייזר בעיניים (מסוג לאסיק)
    הדר שביצע את הניתוח ציין שאין להרטיב את העיניים בשבוע הראשון.
    אתמול היו לי הפרשות בצידי העיניים אז לקחתי צמר גפן רטוב וניקיתי בעדינות רבה בצדדים מבלי להכניס מים לעיניים! אך בצידי העין, האם פעלתי לא נכון? האם הזקתי כעת לעיניים ?

בנוסף אני מציירת ונמצאת הרבה מול האייפון האם עדיף להימנע מכך בשבוע הראשון למאמץ כך את העיניים או שאין פוגע בהן?

שאלה שלישית ואחרונה , כעת אני נמצאת עם משקפי שמש כמעט כל השעות היום (גם בבית ובעבודה ) כדי להימנע מסינוור השמש, והאורות. אך אני מפחדת שאחרי חודש שאסיר אותן לגמרי העיניים יהיו רגישות יותר לאור. מהי דעתך בנושא?
    תודה רבה דניאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עזרה בבקשר לאחר ניתוח לייזר בעיניים - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    18/04/2016

אם הניקוי נעשה על פני העור ולא חדרו מים לעין, נראה שאין בעיה. אם לא הופיעו כאב, צריבה, אודם, ירידה בראיה וכו' גם אז נראה שאין בעיה. מעבר לכך לא ניתן לענות ללא בדיקה, ואם יש לך ספק פני לרופא שלך.
    אין כל מניעה לצייר או להשתמש בסלולרי.
    יכולה להיות רגישות לאור אחרי ניתוח, ללא קשר להרכבה או אי-הרכבת משקפיים כהים עכשו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו