מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רפואה פרטית > פורומים רפואיים > פורום בריאות העין, מחלות עיניים, בעיות ראיה >הידרדרות ראייה לאחר ניתוח לייזר
- הידרדרות ראייה לאחר ניתוח לייזרמרדכי19/04/2016
שלום רב,
לפני 6 שנים (בגיל 22) עברתי בהצלחה ניתוח לייזר שתיקן את ראייתי בשתי העיניים ל-6/6.
בשנה האחרונה אני חש שראייתי בעין שמאל השתבשה ואני רואה מטושטש. בדקתי את העניין, ואכן עין זו איבדה חלק מראייתה ונאמר לי שהיא עומדת על 6/5 עם צילינדר מסוים. אני מרגיש שזה מפריע לי.
האם מדובר בתופעה שכיחה לאחר ניתוח?
האם יש מה לעשות בנדון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידרדרות ראייה לאחר ניתוח לייזר - תגובה
ד``ר יורם שוחט22/04/2016באחוז מסוים של המנותחים תתכן נסיגה עם הזמן. עליך לפנות לבדיקה לרופא העוסק בניתוחי לייזר להסרת משקפיים. על פי ממצאי הבדיקה ייקבע מה ניתן לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר נוסף
מרדכי29/04/2016תודה על המענה הקודם.
יש מרחק מסוים של חצי מטר (למשל ממסך המחשב) שממנו אני מתקשה ממש לראות וצריך להגדיל את הכתב.
אני רואה עכור וכאילו עם כתמים שחורים שמפריעים לבהירות ומשגעים אותי.
זה גורם לי לרצות לשטוף את העיניים, אך גם זה לא עוזר.
תופעה כזו מוכרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תוסף תזונה "לוטאין" בן 51
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם אתם אובססיבים?
האם אתם אובססיבים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
פסיכולוג קליני, מומחה בכיר ומדריך קליני בפסיכותרפיה ובהפנוזה. מומחיותי בטיפול נפשי ובמיוחד בטיפול קוגניטיבי-התנהגותי בהפרעות חרדה כחרדה חברתית, ביישנות, רגישות יתר, היעדר בטחו... קרא עוד
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)