העין בורחת הצידה - ממה זה נובע?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העין בורחת הצידה - ממה זה נובע?
    אני
    29/05/2016

שלום, אני בת 25. בשנה וחצי האחרונות בריאותי הולכת ומשתבשת ובין שאר הדברים מהם אני סובלת, עד היום ללא אבחנה קונקרטית מה יש לי, העין בורחת לי הצידה בכל מיני סיטואציות - כשאני מדפדפת בסמרטפון, כשאני בוהה... ודרוש ממני "להתנער" או לעצום עיניים חזק והחזיר אותה למקומה... יש לי בדם נוגדנים מסוג anti dna ו anti tpo ואני במעקב אנדוקרינולוגי ללא טיפול. רציתי לשאול, ממה זה יכול לנבוע? בעיה אנדוקרינולוגית? בעיה נוירולוגית? ואם כן מה הן יכולות להיות... הייתי אצל רופאת עיניים שהחזירה אותי לרופאת המשפחה לבדיקת הנוגדנים ואני במערבולת שכל רופא זורק לשני ללא אבחנה.. הייתי שמחה לקבל בעזרתכם כיוון בעניין ה"בריחת עין" לפחות... תודה! אני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• העין בורחת הצידה - ממה זה נובע? - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    30/05/2016

פני לאורטופטיסט/ית כדי לקבוע מה המצב. על פי המממצאים יומלץ על צעדים הבאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורתופטיסט?

אני
    01/06/2016

אורטופטיסט? קובעים דרך הקופה או במרפאות עיניים חיצוניות? וזה לא כמו רופא עיניים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורתופטיסט? - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    02/06/2016

אורטופטיסטים עוסקים בכל מה שקשור לתנועות עיניים, פזילה, מיקוד וכו'. יש גם רופאי עיניים העוסקים בתחום, בד"כ רופאי עיניים לילדים.
    יש אורטופטיסטים בקופות החולים, במרפאות חוץ של בתי חולים, וגם באופן פרטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו