שחד לאפיסקלריטיס .. דלקת .. אלרגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחד לאפיסקלריטיס .. דלקת .. אלרגיה
    n
    13/07/2016

שלום,
    מזה כ10 חודשים אני סובל מאודם בעיניים.
    תחילה בחודשים הראשונים אובחן אלרגיה לעדשות מגע (אחרי שימוש של כ6 שנים בעדשות חודשיות) ומאז הפסקתי להרכיב אותן וטופלתי כמה חודשים בטיפות רלסטט.
    זה רק הקל ולא עזר לגמרי. החלפתי רופא.
    אז אובחן חשד לאפיסקלריטיס בעין שמאל. אין ימין ללא דלקת/אודם.
    בדיקת US שללה סימני פסיקלריטיס.
    בדיקת מעבדה בתחום קולגן יצאה תקינה.
    קיבלתי טיפול בכדורים: אינדוביס+פמוטידין וסוגים שונים של טיפות עד לרגע זה: נבנק לחודש, סטרודקס לחודש.
    לקראת סיום החודש של טיפול בסטרודקס גם עין ימין התחילה להאדים ונאמר לי שכנראה יש לי בעין זו אלרגיה בעפעף (לא יודע איך..למרות שאני כבר לא מרכיב לאורך כל התקופה עדשות) ועין שמאל הוטבה משמעותית מהסטרודקס.
    לאחרונה קיבלתי טיפול לשתי העיניים (בגלל האודם שהתפתח עתה גם בעין ימין) של 3 שבועות טיפות לוטמקס עם הפתחה של טיפה כל שבוע + טיפות רלסטט ל3 חודשים בשתי העיניים.
    עכשיו אני בשלב של טיפה אחת לוטמקס ביום לכל עין+רלסטט 3 פעמים לכל עין (כבר 3 שבועות בערך) ואני שם לב שאני קם בבוקר שוב עם העיניים אדומות ורק לאחר שאני שם את הטיפות אז האודם פוחת.
    עוד דבר- לאחר זילוף הטיפות יש לי הפרשה שקופה/מעט לבנה. זה בגלל הטיפות??

יכול להיות שאני אהיה תלוי כל הזמן בטיפות להקלת האודם? מה עוד לדעתכם יכולה להיות סיבה לאודם המתמשך הזה? אולי בגלל העדשות שהרכבתי תקופה ארוכה? או באמת אפיסקלריטיס? אני די מיואש כבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שחד לאפיסקלריטיס .. דלקת .. אלרגיה - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    17/07/2016

לא ניתן לענות ללא בדיקה. ייתכנו סיבות שונות. אם עד עכשו לא נמצא פתרון למצב יש מקום לפנות לרופא עיניים המתמחה בדלקות עיניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו