בעיה בראייה כבר הרבה זמן אשמח לתשובתך והפנייתי לרופא המתאים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בראייה כבר הרבה זמן אשמח לתשובתך והפנייתי לרופא המתאים
    אורלי
    24/07/2016

לילה טוב דוקטור, יש לי בעיה. כבר הרבה זמן, אני לא נצליחה לראות טוב, כל בדיקה שאני עושה אצל אופטימטריס מסתכמת בזה שזה גבול היכול שלי לראות, אני מצליחה לראות את המספרים בלוח אצלהם ובכל זאת,ביום יום חסר לי החדות ראייה,אני רואה שילוט אבל ךא חלק,עצמים שאני צריכה לראות מרחוק אני לא מזהה הייתי אינספור אצל רופא העיניים שאמר שהכל מצויין אצלי אבל לא כך המצב,לצעריאני חיה כך כמה שנים טובות. איך שמתחיל להחשיך טיפה ישר העיניים שלי קשה להם להסתגל לחושך והראייה עוד יותר יורדת,אציין שאני עוד מעט בת 35, הכל התחיל אחרי שעליתי לפני 6 שנים למתקן פעלולים באילת זה שמעיף אותך לשמים במהירות מפחידה, שבוע לאחר מכן התחילו לי סחרחורות והרגשה שאני עומדת לאבד ראייה, עשיתי. Mri והכל ץקין בראש ,אשמח לתובנות אינני יכולה להמשיך כך,תודה מראש אורלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעיה בראייה כבר הרבה זמן אשמח לתשובתך והפנייתי לרופא המתאים - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    24/07/2016

אפשר לעשות בדיקה של שדה הראיה, בדיקת OCT של הרשתית ועצב הראיה ובדיקות אלקטרופיזיולוגיות של מערכת הראיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו