בדיקת עיניים אשמח לקבל הסבר תודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת עיניים אשמח לקבל הסבר תודה
    מג
    21/08/2016

שלום, הייתי בבדיקת עיניים, בת 46 מרכיבה משקפיים
    הרופא מדד לחץ תוך עיני 19 ימין ו 15 שמאל.
    לאחר הרחבת אישונים ובדיקה הרופא רשם בהפניה לצילום עיניים .עצב ראיה: tilted discs וברשתית רשם myopia .בתום הבדיקה הרופא שלח אותי לבדיקה במכון בדיקה בשם: oct rnfl + macula.
    אבקש לדעת למה שלח אותי לבדיקות אלו האם שולחים כל אחד ? מה הסיבות? ומה זה tilted discs?והאם יתכן הפרש של לחץ תוך עיני באחת 15 ובשניה 19 . לפני חמש שנים שתיהן היו 14.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בדיקת עיניים אשמח לקבל הסבר תודה - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    23/08/2016

הלחץ התוך עיני אמור להיות דומה בשתי העיניים. אם יש הבדל של יותר מ-2 מ"מ כספית בין העיניים יש לבצע בדיקות נוספות כדי לשלול גלאוקומה.
    tilted discs פרושו מבנה אלכסוני של ראש עצב הראיה כפי שנראה בבדיקת קרקעית העיניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

מג
    23/08/2016

שלום,
    רופא העיניים שלח אותי ל בדיקת oct ( לא אמר לי למה..?)
    הוא לא אמר לי בגלל הפרש הלחץ בין שתי העיניים יכול להיות בגלל זה?
    מצורף תוצאות בדיקת ה oct אשמח אם תפרט לי את התוצאה( הרופא עיניים נמצא בחופשה..)
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו