מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טשטוש וירידה בראייה בעקבות שימוש בטיפות מקסיטרול?אלון11/09/2016
שלום, לפני כחודש קבלתי טיפול בטיפות הנ"ל ע"י רופא עיניים, עקב דלקת בעין (דלקת שהחלה לפני כשנה ומתבטאת בעיקר בנפיחות ואודם. הדבר קרה כ-4-5 פעמים בשנה החולפת). עד כה לא קבלתי תשובה אחידה או טיפול שגרתי בכל אחד מביקורי הרופאים (טיפות, כדורים, קומפרסים...).
בטיפול הלפני האחרון רשם לי הרופא טיפות עיניים מקסיטרול לשבוע. הטיפול לא הועיל מידי, אבל מה שהוא גרם ככל הנראה זה לטשטוש הראיה שלי בעין המטופלת. אני בעל משקפיים, ורואה מצויין בעין השנייה. בעין החולה לא חזרה הראיה כפי שהיתה (מצויינת עם המשקפיים לפני הטיפות).
בעלון המידע של הטיפות צוין כי תופעת לוואי היא טשטוש הראיה. אבל לא צוין כי זה גם לאחר סיום הטיפול או כי הטשטוש יורע עם הימים. הרופא האחרון מלפני כמה ימים, אמר לאחר בדיקה כי העין נראית לו תקינה מלבד הופעת הטשטוש שאין לו כרגע פתרון לזה. הדבר כמובן לא עודד אותי ואני לא יודע מה לעשות כבר. הדבר כמובן משפיע על הראייה הכללית שלי. האם רופא פרטי יועיל באבחנתו? האם יש פתרון לעניין? לא הגיוני שאני "מאבד" את הראיה שלי במהירות כזו, ולמה בכלל זה אמור לקרות ככה אחרי סיום הטיפול? האם זה באמת בעקבות הטיפות הללו? איך זה הגיוני שזה קרה דווקא עכשיו? יש לציין כי הדלקת כבר בשלבי ריפוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טשטוש וירידה בראייה בעקבות שימוש בטיפות מקסיטרול? - תגובה
ד``ר יורם שוחט13/09/2016לא סביר שהמקסיטרול גרם לירידה בראייה. עקב הירידה בראייה, ומכיוון שהרופא המטפל לא נתן לך מענה מספק, מומלץ לפנות לדעה נוספת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?