קוים צפים בהתמקדות בהם במיוחד על קיר לבן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קוים צפים בהתמקדות בהם במיוחד על קיר לבן
    יוסי
    21/09/2016

שלום
     יש לי סוג של קוים צפים בעניים אולי קו אחד ונקודות זה מאוד מפריע ומתסכל רגישות לאור עברתי בדיקה מקיפה לפני שנה שהיה איזה תגובה אלרגית בתקופה היא ממש היה מלא נקודות שחורות ממש ראיה שחורה טופלתי באופטליסט לאחר שנה עברתי שוב בדיקה כולל הרחבה והכול תקין אין יובש ולא כלום אבל נשאר שאריות זאת אומרת קו צף שאני מסתכל על קיר לבן לדוגמא יש לציין שנשלל סכרת ובדיקות מעמיקות של דם מה שכן אני סובל מיובש סיסטמי ללא הסבר כולל בעןר הגוף הקו מאוד מתסכל ומכניס לחרדה מה עלי לעשות לאן לפנות!?אולי חסר בויטמין מסויים? אשמח לעזרה אני מיואש תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קוים צפים בהתמקדות בהם במיוחד על קיר לבן - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    23/09/2016

מדובר בתופעה נפוצה למדי, שמקורה בג'ל שבגלגל העין (הזגוגית). מעבר לכך לא ניתן לענות ללא בדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך זה תופעה שחולפת ???

המשך
    23/09/2016

זה מעיד על בעיה!? האם זה יכול להיות קשור לבעיה פנימית? כי עברתי בדיקת עניים מקיפה מאוד כולל הרחבה ובדיקות הדמעות הכול תקין
    יש פתרון לזה ? מה יכול להיות הטיפול נשלל סכרת
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו