הרחבת אישונים מספר פעמים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרחבת אישונים מספר פעמים
    תמרי
    05/10/2016

בגלל שריטות בקרנית ניגשתי למיון ועברתי הרחבת אישונים לפני חודש. לא אהבתי את הטיפול והלכתי אחרי יומיים לרופא פרטי. לאחר מספר ימים נבדקתי ושוב כעבור שבוע הוזמנתי
    שוב לרופא. כל פעם הורחבו האישונים.
    החלטתי להיבדק בנוסף גם אצל רופא נוסף (סקנד אופינין) ועשיתי שוב הרחבת אישונים. בכל פעם לאחר כמה שעות האישונים חזרו לגודלם הרגיל. בגלל שאני טס לחול ליתר בטחון עברתי בשבוע שעבר ביקורת נוספת וגם הבוקר. הטיסה שלי מחר. יכול להיות שבגלל לחץ שלי וטיסה למקום שלא בטוח באיכות הרופאים שם עשיתי יותר בדיקות ממה שצריך בשביל השקט הנפשי שלי. (הבעיה הרפואית נפתרה)האם תכיפות הרחבת האישונים יש בה סיכון כלשהו? (בחודש האחרון מספר לא מועט של פעמים)מאחר ומהבוקר האישונים עדיין מורחבים אני מרגיש קצת חשש. ועוד יותר כי טס מחר. אודה לתשובה אם תכיפות ההרחבות !גרמה לאי חזרה בינתיים של האישונים מהבוקר.
    האם יש סכנה? (אין לי אפשרות ליצור קשר עם הרופא שלי הוא מהיום בכנס בחול)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרחבת אישונים מספר פעמים

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם שוחט
    23/10/2016

אין סכנה בהרחבת אישונים חוזרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו