שעורה בעפעף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שעורה בעפעף
    גלית
    03/06/2007

לפני כחודש התפתחה אצלי שעורה בעפעף התחתון. לאחר כשבוע פניתי לרופא משפחה והוא נתן לי מרשם לסינטומיצין ואמר לי לחזור אליו לביקורת לאחר כשבוע. לאחר שימוש של שבוע בסינטומיצין פעם ביום בלילה הנפיחות ירדה מעט אך עדיין נשארה בליטה אדומה. רופא המשפחה הפנה אותי לרופא עיניים והוא אמר שיש המון בלוטות שומן בשעורה והורה לי להפסיק להשתמש בסינטומיצין ובמקום זה להשתמש במגבונים EYE CARE (אני קניתי את של ד"ר פישר) במשך חודש ולחזור אליו לביקורת. עברו כבר כמעט שבועיים והמצב לא השתפר באופן משמעותי אך יש לציין שהבליטה כרגע ממש קטנה וכמעט שלא רואים אותה אלא אם כן מסתכלים מקרוב. האם לדעתך שימוש במגבונים בלבד יעלים את השעורה? אני חוששת שהשימוש במגבונים אינו מספיק ושאם הנפיחות תישאר הרבה זמן ישאר לי סימן. מה עליי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שעורה בעפעף

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ יובל

ד''ר יובל דומניץ
    05/06/2007

הטיפול שניתן מצוין. להמשיך שימוש במגבונים ברוב מקרים הממצא נעלם בלי זכר במיעוט המקרים צריך לפתוח ולנקז ניתוחית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו