יובש חמור ועיניים אדומות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יובש חמור ועיניים אדומות
    ליליה
    26/02/2017

שלום רב! מזה מספר חודשים יש לי יובש רציני מאוד בעיניים שהולך ומחמיר. נבדקתי אצל 2 רופאי עיניים שלא מצאו שום בעיה. ניסיתי את כל הדמעות המלאכותיות שיש בשוק וטיפות וג'לים שהרופאים רשמו לי ושום דבר לא עוזר. מרוב היובש יש לי כבר גירוי חזק בעיניים והעיניים אדומות בעיקר בגלגל העין. מה אפשר לעשות ולמי אפשר לפנות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יובש חמור ועיניים אדומות

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם שוחט
    05/03/2017

יובש יכול לנבוע מסיבות רבות, כולל תרופות שונות , דלקת או שינויים בעפעפיים, תנאים סביבתיים (סביבת העבודה, מיזוג אויר), עבודה ברציפות ללא הפסקה ועוד. במסגרת הטיפול יש לבדוק את מכלול הגורמים האפשריים. לפעמים הגרוי בעיניים הוא דווקא תגובה לטיפול בטיפות עיניים. תוספי תזונה (שמן דגים) עשויים לשפר את המצב. תחליפי דמעות (טיפות, ג'ל, משחה) מיועדים לסיכוך העיניים, אך אינם מגבירים את ייצור הדמעות. יש טיפות מסוג אחר שעשויות להגביר את ייצור הדמעות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו