ריס שנתקע ונעלם בתוך העין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריס שנתקע ונעלם בתוך העין
    מירן
    02/08/2017

שלום ד"ר ,
    נכנס לי ריס לעין ניסיתי להוציאו והוא נכנס יותר עמוק וכעת אין גישה אליו בכלל ,מציק מאוד ויש תחושת גוף זר בעין
    כשאני מושכת את העפעף העליון אני רואה שהוא ממש תקוע פנימה
    ונבלע בתוך העין
    האם זה מסוכן וגורם לנזק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריס שנתקע ונעלם בתוך העין

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם שוחט
    02/08/2017

המצב מחייב פנייה לרופא עיניים. השארת הגוף הזר עלולה לגרום לשפשוף בקרנית ולזיהום. פני הבוקר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוצאת ריס מהעין דחוף!!!!!!!!!!!!!!

מירן
    02/08/2017

שלום ד"ר
    תודה על התגובה המהירה
    הייתי אצל הרופא היום ,היה ריס בעין
    בוצע הפיכת עפעף והוצאה של הריס עם פינצטה
    האם ייתכן שנגרם פצע או שריטה מהפינצטה מרגישה אי נוחות בעין.אין בעיה בראיה ואין אדמומיות הכל תקין חוץ מאי נוחות
    הרופא אמר שכבר אין שם כלום אבל חוששת אולי שריטה בעין מהפינצטה כששלף את הריס החוצה..
    לחזור לרופא מחר או שלהמתין כמה ימים?
    בתודה,מירן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם שוחט
    02/08/2017

תתכן רגישות בעין ליום או יומיים. טיפות נגד יובש (דמעות מלאכותיות) עשויות להקל על ההרגשה. בכל מקרה, אם יש החמרה בתחושה או הופעה של סימפטומים חדשים כגון אודם, הפרשה, כאב, נפיחות, שינוי בראיה - יש לפנות שוב לבדיקה בהקדם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו