בעיה בעיניים שלא נפתרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בעיניים שלא נפתרת
    אייל
    05/10/2017

שלום ד"ר שוחט,
    אני בן 25 ויש לי בעיה כבר כשנתיים, עיניים מאוד אדומות בבוקר בלבד, מיד לאחר שאני קם למשך מס' שעות.
    לרוב אני לא מצליח לקום מהמיטה ולפתוח את העיניים. פשוט נשאר לישון עוד שעה שעתיים ואז קם בכח, כשאני קם העיניים אדומות מאוד וחצי פתוחות למשך כשעתיים.

הייתי אצל 3 רופאים, כל אחד אמר משהו אחר, בהתחלה אלרגיה, ניסיתי כרומפוטיק למשך חודש וחצי אבל הפסקתי כי זה ממש לא עזר.
    רופא שני ניסה טיפות אחרות לאלרגיה למשך שבוע, שרפו מאוד כששמתי אותן, חשבתי שזה סימן שזה מועיל אך לא . גם אחרי שבוע עם טיפות אלו לא היה שום שיפור.
    רופא שלישי אמר שזה רק יובש, ניסיתי גם כן טיפות ליובש וג'ל ללילה חודש שלם וזה גם לא עזר.

יש לציין שאין שום הפרשות, אין גרד אין שום דבר מלבד עיניים מאוד אדומות וקושי לפתוח אותן בבוקר בלבד.
    אף רופא לא בדק לי לחץ תוך עיני וכל מה שצריך..

מה עלי כבר לעשות? אף רופא לא נותן לי מענה לבעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בעיניים שלא נפתרת

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם שוחט
    29/10/2017

מכיוון שנבדקת על ידי 3 רופאים, שלא מצאו מענה לבעייה, לא סביר שתשובה בפורום, ללא בדיקה, תתן את הפתרון. יחד עם זאת, דלקת עפעפיים יכולה לגרום לאודם בשעות הראשונות של היום. בקש מהרופא לבדוק בכיוון זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעניין

אייל
    29/10/2017

ייתכן שיש לי דלקת עפעפיים שנתיים?
    ואגב מעולם לא ביצעו לי לחץ תוך עיני וכו' האם זה הכרחי?
    אבקש מהרופא לבדוק גם את הכיוון הזה, תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו