יובש ללא הטבה עם טיפות יובש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יובש ללא הטבה עם טיפות יובש
    בר
    12/12/2017

שלום רב,
    הנני בת 31,סובלת מיובש שמתבטע דווקא בדמעת וצריבה, ניסיתי את כל סוגי הטיפות ללא הטבה. לאחרונה שהתחלתי הילו קומוד, דווקא ברגע ששמה את ההילו קומוד באותו הרגע קיבלתי דמעת ואת ההתקף צריבה. איך הגיוני שבהילו קומוד טיפות ללא תופעות לוואי, אצלי כן גרם לדמעת וצריבה ישר לאחר ההזלפה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם שוחט
    27/12/2017

הילוקומוד אינה תכשיר ללא תופעות לוואי (לכל תכשיר או תרופה ייתכנו תופעות לוואי) אלא תכשיר ללא חומר משמר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..

בר
    27/12/2017

תודה.
    אז איך הגיוני ששום טיפות יובש אינן מתאימות לי? כולן ישר צורבות ולא נעימות לי לעין
    סיסטיין UD, נטורל פי, בפנטן..פשוט כלום לא נעים לי לעין.?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם שוחט
    27/12/2017

כל טיפה שמזליפים על עין יבשה יכולה לצרוב. רק עם השיפור במצב תפחת הצריבה בהדרגה. לכן אי אפשר לקבוע אם תרופה יעילה או לא אחרי תקופה קצרה בלבד. השיפור ביובש אינו מיידי, ומדובר בתהליך הדרגתי. לכן מומלץ להמשיך בטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..תודה

בר
    28/12/2017

בגלל שצורב בכל סוגי הטיפות, האם לעבור למשחה ויטהפוס תתן את אותו אפקט טיפול רק בלי תגובת העין והצריבה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו