מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טשטוש ראיה וחוסר פוקוס בשבועות האחרונים (כולל תמונה)ערן06/01/2018
פרטים כללים:
אני בן 32 בריא בדר"כ, לא מעשן.
בגיל 7 הייתה לי עין ימין עצלה.
אני עובד מול מסך מחשב 8 שעות ביום.
בשבועות האחרונים אני חווה ירידה וטשטוש בראיה ב2 העיניים מספר שעות במהלך שעות היום (בעיקר בשעות הערב),
בכל שעות היממה יש לי בעיה להסתכל על שלטים מאורים , שלטי פרסומות ושלטים מאורים בתוך קניונים.
אני מרגיש לחצים באוזר העיניים לפעמים חזקים לפעמים חלשים ולפעמים כלל לא, קיימת אדמומיות קלה בעיניים בכל שעות היום, אין גירודים או הפרשות.
כדוגמה אני מצרף פה תמונה של שעון פשוט עם נורות לד כחולות שאני מסתכל עליו ממרחק קצר (3 מטרים) אני רואה אותו ממש מטושטש בכל שעות היממה, לאחר שאני מסתכל על השעון הזה אני מקבל סחרחורת קלה ומרגיש לא טוב.
הייתי אצל 4 רופאי עיניים שונים בשבועות האחרונים שביצעו בדיקות שונות וכולם טענו שהראיה והעיניים שלי תקינות,
בנוסף הייתי אצל רופא נוירולוג שהפנה אותי לMRI ללא חומר ניגוד למוח ולגזע המוח, כמו כן הפנה אותי גם למרפאת נוירו-אופתלמולוג להמשך טיפול,
תוצאות הבדיקות עד כה:
בדיקה נוירולוגית תקינה
בדיקות לחץ עיניים תקינות
בדיקות ראית צבעים תקינה
עין שמאל:6\6
עין ימני:9\6
חוסר הוודאות וחוסר הטיפול בבעיה קשה לי מאוד.
אשמח לעצתכם ועזרתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם שוחט08/01/2018לא סביר שאחרי שנבדקת ע"י 4 רופאים ועשית בדיקות הדמייה, תמצא תשובה במסגרת פורום.
יחד עם זאת, כדאי לבדוק מיקוד, ולבדוק מספר משקפיים בלי הרחבת אישונים ועם הרחבה (בדיקה הנקראת ציקלופלגיה), אם לא נבדקו עדיין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?