לחץ ובלט בעיין ימין , כאב בעיקר בעצימת העיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ ובלט בעיין ימין , כאב בעיקר בעצימת העיניים
    דרור
    11/03/2018

שלום.. לפני שנתיים נוצר בלט משמעותי בעיין ימין .. בלילות בעיקר בשינה יש כאב ולחץ חזק בעיין . כאילו שמשהו דוחף החוצה את העיין .בדיקות דם לבלוטת התריס תקינות ... בדיקת סיטי ראש היתה תקינה ...שני רופאי העיניים ..האחד מומחה לארובת העיין , לא מוצאים מה הבעיה .....האם תוכל להמליץ לי על מומחה עיניים לבעיה הזו ....אני מתגורר באיזור המרכז ...תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לחץ ובלט בעין ימין , כאב בעיקר בעצימת העיניים

ד``ר אורי מלר
    11/03/2018

שלום רב,

אני שמח שלא נמצא דבר בבדיקה. יחד עם זאת לא ניתן להמליץ על רופא מסויים.
    מטרת הפורום היא לא לשמש פלטפורמה להמלצות על רופאים מסויימים ואני מקווה שתקבל זאת בהבנה

בברכה,
    ד"ר אורי מלר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עושים מה הכיוון

דרור
    12/03/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ ובלט בין ימין,כאב בעיקר בעצימת העיניים

ד``ר אורי מלר
    12/03/2018

אם הבדיקות לא העלו דבר, יתכן ויש להשלים עם העובדה שאולי באמת אין ממצא פתולוגי שעשוי להסביר ת הבעיה.
    כמובן שתמיד ניתן להיבדק ע"י מומחה נוסף - עדיף לתחום האוקולופלסטיקה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו