היפרדות של זגוגית העין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היפרדות של זגוגית העין
    dafna
    13/05/2018

שלום רב,
    אני בת 46. אני קצרת רואי. מרכיבה עדשות מגע שנים רבות ומשקפיים אך רק בבית או כשאין ברירה. המספרים שלי: -9.50 ו -10.5 וצילינדר -0.50
    במשך כ- 10 ימים הרגשתי כאילו משהו צף לי בשדה הראייה בעין שמאל. כמו טיפה שזזה על פני משטח.
    בבדיקה אצל רופא עיניים נמצא כי יש לי PVD - הרופא היה רגוע מאחר ולא נמצא קרע ברשתית. הוא אמר שאין דרך לטפל בתופעה הזו ושעליי ללמוד לחיות עם זה וגם המוח מתרגל לכך.
    מאחר והדבר מפריע לי לראייה אשמח לדעת האם באמת אין מה לעשות במקרה כזה. הוא ביקש שאגיע אליו לאחר חודש לביקורת ואח"כ מעקב של פעם בחצי שנה.
    בעתיד, אמר הרופא, גם כך אגיע לניתוח לקטרקט בגלל המספרים הגבוהים שלי ואז גם תטופל בעיה זו וגם ירדו לי המינוסים.
    אשמח לשמוע האם אכן "נגזר" עליי כעת לחיות עם העננה הקטנה הזו בעין שמאל והאם אולי בכל זאת יש פתרון כמו ניתוח.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היפרדות של זגוגית העין

הוספת תגובה

• שלום רב ,

ד``ר אורי מלר
    14/05/2018

אכן, אין פתרון לבעיה הפרדות הזגוגית. לא באמצעים ניתוחיים מולא באמצעים לא-ניתוחיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו