רואה כפול כשמסובבת את הראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רואה כפול כשמסובבת את הראש
    שושי
    02/09/2018

הי, כשאני מסובבת את הראש אחורה (לדוגמה כשאני מסתכלת מהמושב של הנהג במכונית על המושב האחורי) אני רואה כפול... פרצוף מעל פרצוף... שאר הזמן אני רואה מעולה 6/6. מה זה יכול להיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום רב,

ד``ר אורי מלר
    03/09/2018

מדובר במידע לא מספר.
    וגם דרך הבדיקה הרגילה לא כוללת בדיקה בסיבוב הראש.
    בקיצור, אם יש בעיה, כדאי להיבדק ע"י רופא עיניים בקופ"ח.
    בהצלחה, ד"ר אורי מלר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי לכתוב משהו חשוב...

שושי
    03/09/2018

לפני שנה עשיתי ניתוח לתיקון פזילה...
    הפזילה התחילה אצלי בגיל מבוגר (25) אבל לא ראיתי כפול אף פעם... אמרו לי שאני לא רואה בשתי העיניים בו זמנית...
    לפעמים הפזילה חוזרת אסטתית.
    ופתאום התחלתי לראות כפול... איך זה יכול להיות אם אין לי חיבור של שתי העיניים?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רואה כפול כשמסובבת את הראש

ד``ר אורי מלר
    04/09/2018

שלום זוב,
    אחזור על מה ששלחתי אתמול:
    מדובר במידע לא מספק. ראיה כפולה אינה דבר של מה בכך ואם אכן היא הופיעה פתאום הדבר דורש התייחסות ובדיקה ובהמשך בירור.
    כדאי להיבדק ע"י שני גורמים: 1) רופא עיניים מתחום הילדים והפזילה, 2) אורטופטיסטית
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו