עכירות בראייה לאחר דלקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עכירות בראייה לאחר דלקת
    רון
    14/09/2018

שלום. לפני שנה וחצי בערך חטפתי דלקת קשה מסוג אדנו וירוס כחודש וחצי לאחר שעברתי prk. הדלקת השפיעה באופן ניכר על הראייה וטופלתי בסטרואידים במשך תקופה ארוכה וכאשר הוחלט לרדת מהם בהדרגה העכירויות חזרו. חייב לציין שגם לאחר שלא נצפים עכירויות אני עדיין סובל מראייה ערפילית, תנודתית ומהילות וסינוורים, בנוסף הופיעו צלי דרים 0.75 בשמאל ו 0.25 בימין. כעת אני שוב על סטרואידים ובבדיקה אין עדות לצלקות או תסנינים אך הרופא ציין כי יש נקודת פיגמנט (haze עדין) במרכז הקרניות והוא טוען שזה לא אמור להפריע לראייה.
    מטריד אותי מאוד העניין של הסינוור וההילות ואיני יודע אם הדלקת שיבשה את תוצאות הניתוח ושאולי זה מצריך ניתוח תיקון.
    כיצד ניתן לטפל בבעיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עכירות בראייה לאחר דלקת

הוספת תגובה

• עכירות בראייה לאחר דלקת

ד``ר אורי מלר
    16/09/2018

שלום רב
    שאלת את אותה השאלה בדיוק בניסוח מעט שונה בפורום אחר והשבתי עליה. אני מבין שברצונך לקבל תשובות רבות מרופאים שונים אך מכיוון שאני עונה על שאלות במספר פורומים תשובתי תהיה זהה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו