מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קטארקט- מה זה וממה זה נובע?נעמי02/06/2008
בבדיקת עיניים היום התקבלו התוצאות-רפרקציה- ימין-13mm-hg שמאל- 12mm-hg
ממצאי בדיקה- עיננים שקטות, קרנית זכה. לשכה עו"צ. עדשה- ירוד התחלתי בעיקר קורטיקלי ומשמאל.
קרקעיות- דסקה תקינה מקולה שמורה. כלי דם בגדר הנורמה.
השאלה מה בעצם יש לי? ממה זה נובע? ומה עושים? במה זה יכול להפריע לי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנעמי
ד``ר יורם שוחט03/06/2008קטרקט (ירוד בעברית) פרושו עכירות בעדשה הטעית של העין, שנמצאת בתוך העין. לפי תאורך מדובר אצלך בירוד התחלתי, כלומר עכירות קלה. אם העכירות תגבר או תתקדם למרכז האישון ישפיע הדבר על הראייה. בד"כ הסיבה היא גיל, אם כי אין זה נדיר למצוא ירוד כבר בסביבות גיל 50. אין משהו שאפשר לעשות כדי לבלום את התקדמות הירוד. את צריכה להיות במעקב רופא עיניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
נעמי04/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך לחזור לעבודה לאחר ניתוח ירוד.
עובד יצור .04/06/2008שתי שאלות לפורום המכובד.תוך כמה זמן אחרי ניתוח קטרקט ניתן לגשת לאופטומטריסט כדי להתאים עדשה לעין שעברה ניתוח.שאלתי השניה היא כמה זמן דרוש להחלמה מלאה וחזרה לעבודה סדירה.רציתי לציין כי אני עובד במקצוע שבו אני חשוף לאבק גרפית לאבקות אפוקסיות וכן למסיר שומנים בשם מטיל אטיל קטון .אודה לכם מאוד אם תענו לי בהקדם האפשרי.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרה לעבודה
עובד יצור05/06/2008אני עדיין ממתין לתשובה מהפורום הרפואי.תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעובד
ד``ר יורם שוחט05/06/20081. משקפיים זמניים אחרי שבוע, קבועים אחרי 2-3 חודשים.
2. למעשה אין מניעה לחזור לעבודה אחרי הניתוח, אך מכיוון שאתה חשוף לאבק וכו' יהיה הגיוני להמתין שבוע או שבועיים עד לחזרה לעבודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?