על ניתוח לתיקון פזילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• על ניתוח לתיקון פזילה
    לימונית
    04/06/2008

ד"ר שלום רב,

קראתי בחדשות האתר הזה על בת 81 שעשתה ניתוח לתיקון פזילה.

הנני בת 42, סובלת מפזילה מתחלפת בין שתי העיניים + עין עצלה - מלידה.
    נאמר לי (כולל בשנה האחרונה) שאין אפשרות לתיקון פזילה אצל אנשים בוגרים (מעל גיל 18).
    האם באמת ניתן יהיה לתקן את מצב הראייה שלי? (אינניי מתכוונת לניתוחים בהם מתקנים קוסמטית אישון שסוטה, אלא לתיקון הראיה עצמה).
    כמו כן סובלת מהתקפות של טשטוש ראייה (תמונה נשברת ומרצדת ומסנוורת, או לפעמים של קורי עכביש, ולפעמים של מעין "זבובים" שעפים לי מול העיניים).
    בנוסף, סובלת מאוד מאוד מסינוור.

אשמח לחוות דעתכם
    בתודה מראש,
    לימונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    על ניתוח לתיקון פזילה

הוספת תגובה

• שכחתי לציין נתונים נוספים

לימונית
    04/06/2008

סובלת גם מקוצר ראייה, ומרכיבה משקפיים שלא מגיעה איתם ל-6/6 (אך אין לי את הנתונים המדוייקים לציין). המשקפיים ללא צילינדר מקושי בהסתגלות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה שלא נענתה

לימונית
    05/06/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללימונית

ד``ר יורם שוחט
    05/06/2008

1. אי אפשר לשפר ראייה בעין עצלה בגיל המבוגר. עין עצלה שלא טופלה בגיל הילדות לא תגיב לטפול בגיל המבוגר. (יש מדי פעם דיווח על טכניקות שונות לשפור הראייה, אך לא ברור כמה זה אפקטיבי).

2. לגבי התלונות האחרות שציינת אי אפשר לענות ללא בדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר שוחט - תודה על תשובתך

לימונית
    06/06/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו