הבדל בבהירות הראיה בין העיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבדל בבהירות הראיה בין העיניים
    מיה
    07/05/2019

שלום רה דר לפני יומיים הבחנתי שבעין ימין אני רואה יותר בהיר מעין שמאל ז"א אם אני רואה בעין ימין את הדשא ירוק בהיר בעין שמאל אני רואה אותו יותר כהה , אני מרגישה שעין ימין יותר מוארת מעין שמאל , אבל לא מרגישה כאילו כיבו את האור ממש לא אלא הבדל בכהות והבהירות , פשוט הבדל בצבעים ואין לי מושג ממתי זה עשיתי בדיקת ראיה אתמול הרופא אמר שאינו רואה שום בעיה והכל תקין בדיקת חדות ראיה 6/6 בשתי העיניים לפני 5 חודשים עשיתי בדיקה אצל נוירואופטלמולוג עם הרחבת אישונים והכל היה תקין . מה ההסבר לבעיה הזו ? האם זה נורמלי ? האם צריך לבדוק שוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום רב

ד``ר אורי מלר
    07/05/2019

אם היית אומר שלא נבדקת ע"י רופא עיניים, הייתי ממליץ לך להיבדק ע"י רופא עיניים.
    אם היית אומר שעדיין לא נבדקת ע"י נוירואופטלמולוג – הייתי ממליץ לך להבדק ע"י נוירואופטלמולוג.

מכיוון שעברת את שתי הבדיקות הללו, נגמרו לי ההמלצות. אם בבדיקה פיזית לא נמצאה בעיה, קשה לייעץ דרך פורום ללא בדיקה ולכן יש לחזור ולקבל יעוץ ספציפי מהנוירואופטלמולוג שזה תחום עיסוקו
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו